Zo Skin Health Producten Kopen

WILT U ZO SKIN HEALTH PRODUCTEN VAN DR. ZEIN OBAGI AANSCHAFFEN?

Bent u van plan producten van ZO Skin Health te kopen? Deze productlijn heeft een zeer uitgebreid assortiment aan oplossingen om de gezondheid van de huid te herstellen. Het zijn veelal therapeutische producten die de huid van binnenuit vernieuwen en gezond maken. De unieke afleversystemen van ZO Skin Health producten bevatten hoogwaardige ingrediënten die diep in de huid doordringen. Daarom is het best belangrijk eerst een afspraak te maken met onze huidtherapeut om te onderzoeken enerzijds wat je huidprobleem is of waar je aan wilt werken en anderzijds wat ons advies daarin is en welke producten daarbij aansluiten om tot het mooiste resultaat te komen Dit kan natuurlijk plaatsvinden in onze praktijk maar ook online kunnen we goede adviezen geven.

DE VERSCHILLENDE TOEPASSINGEN VOOR DE ZO SKIN HEALTH PRODUCTEN

De programma s van Zo Skin Health zijn speciaal ontwikkeld om veelvoorkomende huidproblemen aan te pakken. Acne, hyperpigmentatie, rosacea, verouderde huid zijn een paar voorbeelden van veel voorkomende aandoeningen waar de producten van ZO Skin Health een oplossing voor kunnen bieden. Zie het als een therapeutische behandeling. De krachtige ingrediënten zoals antioxidanten, retinol, vitamines in hoge percentages of een combinatie met bijvoorbeeld hydrochinon en/of tretenoine voor melasma zorgen voor een verandering in huidtoon, structuur, stevigheid en elasticiteit van de huid. Kortom een weer gezondere huid.

EEN GOED ADVIES DOOR EEN PROFESSIONELE HUIDTHERAPEUT IS DE EERSTE STAP NAAR EEN MOOIE HUID

Bent u benieuwd wat het kopen van de producten van Zo Skin Health voor u kan betekenen? Laat u dan adviseren door een gespecialiseerde en professionele huidtherapeut. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 058 – 213 39 56. Of stuur een mail naar info@thoord.nl.