cover-behandeling
over ons

Praktijk

Veel mensen hebben problemen met hun huid. Gelukkig is hier in steeds meer gevallen een passende behandeling beschikbaar. In onze praktijk werken wij met een team van erkende huidtherapeuten, die u kunnen adviseren over de diverse behandelmethoden. Acne, overbeharing, littekens, spataderen, wijnvlekken en pigmentvlekken zijn vervelende aandoeningen welke goed behandelbaar zijn.

Ook voor behandelingen die meer van cosmetisch karakter zijn zoals behandelingen tegen huidveroudering, cellulite (sinaasappelhuid) en voor ontharing van benen, bikinilijn en rug door middel van speciale laserapparatuur, kunt u bij ons terecht.

huidtherapie

in onze praktijk wordt u behandeld door erkende huidtherapeuten. Huidtherapeuten zijn paramedici die een hbo-opleiding hebben genoten aan de Hogeschool van Utrecht. De beroepsvereniging is de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH), deze bestaat sinds 1978. De Nederlands Vereniging van Huidtherapeuten heeft ook een eigen internetsite, http://www.huidtherapie.nl, hier vind u informatie over onze beroepsgroep. De huidtherapeut is werkzaam binnen de eerste- en tweedelijns gezondheidszorg. Zij behandelt, vaak op verwijzing van een arts of specialist, patiënten met een zieke of beschadigde huid.

Wij zijn aangesloten bij de NVH, het Kwaliteitsregister Paramedici.

Kijk voor meer informatie op: