cover-behandeling
behandeling

Tightsculpting

Huidverstrakking en vetverbranding voor verschillende lichaamsdelen zonder hersteltijd. De warmte die gecreëerd wordt, zorgt voor vernietiging van vetcellen en stimulatie van collageen om de huid te verstrakken en kleine gebieden van vetweefsel te verminderen middels verhitting.

Tightsculpting

Geschikt voor onder andere:

  • Bovenkant knieën
  • Bovenkant ellebogen
  • Buik
  • Gebied tussen borst en oksel

Te verwachten resultaat en benodigde behandelingen

Gemiddeld zijn er 3-6 behandelingen nodig met een tussenpoos van 4-6 weken. Voor de buik geldt een tussenpoos van 2-4 weken. Collageenproductie in de huid is een langzaam proces, wat 3-6 maanden kan duren. Het eindresultaat is 6 maanden na de laatste behandeling zichtbaar. Vanaf 1 maand kunt u merken dat de huidstructuur is verfijnd, de kleur egaler is en de huid is verstevigd.

Door de behandeling wordt het huidverouderingsproces vertraagd, maar niet gestopt. De snelheid en mate waarin de huid verouderd wordt deels erfelijk bepaald en deels door uitwendige factoren die het huidverouderingsproces kunnen versnellen. Roken en blootstelling aan zonlicht en zonnebank kunnen van invloed zijn op het huidverouderingsproces. Vaak zijn onderhoudsbehandelingen 1-2 keer per jaar gewenst.

Maak direct een afspraak