cover-behandeling
behandeling

Miradry

Heb je last van okselvijvers? Schaam jij je voor onaangename geurtjes? Kan je niet die kleurrijke jurkjes dragen of voel je jezelf onzeker tijdens die grote presentatie?

1 op de 10 mensen heeft last van overmatig zweten en Oord huidtherapeuten beschikt over de innovatieve technologie van de miraDry. MiraDry reduceert het zweten in de oksel met een gemiddelde van 82%.

Dankzij mircowave technologie worden de zweet- en geurklieren in de oksel geëlimineerd.

Hoe werkt de miradry?

Een behandeling met miraDry pakt onder meer overmatig zweten (hyperhidrosis) onder de oksels aan. Het is een pijnloze en veilige techniek die werkt met elektromagnetische energie. Die geeft warmte af waardoor de zweetklieren in de oksel verschrompelen, met een permanent resultaat als gevolg.

 

Welke resultaten kan je verwachten?

Je hebt een onmiddellijk resultaat na de behandeling. Standaard zijn er 2 behandelingen nodig. Al meteen na de eerste behandeling merk je het verschil. Na 3 maanden is het zweten met zo’n 82% verminderd. Die resultaten zijn permanent.

 

Verloop van de behandeling

  • STAP 1: een zweettest, om te kijken in welke zone zich het probleem bevindt.
  • STAP 2: de oksel wordt gemeten
  • STAP 3: de oksels worden plaatselijk verdoofd met een aantal prikjes.
  • STAP 4: er wordt een tijdelijke plakttattoo op het behandelingsgebied aangebracht zodat het ganse gebied van de oksel wordt behandeld
  • STAP 5: er wordt een fijne laag gel aangebracht op de oksel.
  • STAP 6: het kopstuk van het miraDry-toestel wordt op je oksel geplaatst en we zetten het in gang. Het toestel zuigt de huid vacuüm, geeft zijn energie af en verschrompelt de zweetklieren. Zo behandelen we het hele oppervlak van de oksel.
  • STAP 7: Na de behandeling reinigen we je oksel en leggen we er ijs op om zwelling tegen te gaan

 

De behandeling duurt ongeveer 1,5 uur. De hersteltijd is beperkt. De meeste mensen gaan de dag nadien gewoon verder ben hun dagelijkse bezigheden.

Voor- en nazorg

Voor we beginnen aan de behandeling moeten de oksels geschoren worden en vrij zijn van oneffenheden.

De dag van de behandeling en de eerste dag erna moeten de oksels gekoeld worden. Er worden 2 miraDry koelpacks meegegeven naar huis om de zwelling te onderdrukken.

Een pijnstiller nemen mag overigens: Ibuprofen 600mg, 1 week lang, zo’n 3 keer per dag om de zwelling tegen te gaan. Het voorschrift krijg je tijdens de consultatie.

Maak direct een afspraak