cover-behandeling
behandeling

Fotona Smootheye

Deze behandeling focust zich op het gebied rond het oog en vooral op de slappe en verouderde huid. De behandeling stimuleert de collageenaanmaak en zorgt voor een algehele verbetering van lijntjes, verouderde huid en elasticiteit.

WAT IS SMOOTHEYE™?

Fotona SmoothEye™ is een behandeling voor iedereen die veroudering rond de ogen heeft. Het licht van de laser wordt gebruikt om  de huid licht te peelen, de zichtbare lijntjes te verzachten, de huid te verstrakken en de contouren te liften. Zonder gebruik van naalden of te snijden is dit de behandeling voor iedereen die een non-operatieve ooglift wil.

HOE WERKT DE FOTONA SMOOTHEYE™?

Deze innovatieve behandeling verhit de diepere lagen van de huid zodat de collageenaanmaak en fibroblasten activiteit gestimuleerd worden. Dit zorgt voor een strakkere, vollere, meer elastische en gladdere huid, het minimaliseert de zichtbaarheid van rimpeltjes en huidverslapping.

WAT KAN JE  VERWACHTEN VAN DE BEHANDELING?

Tijdens de behandeling wordt de huid gekoeld met een koele luchtstroom. Je kunt wat hitte of prikkende sensatie voelen, voor de meeste klanten is de behandeling te tolereren. Na de behandeling kan de huid voor 24-48 uur roodheid vertonen (zoals een verbranding door de zon) en kan er oedeem optreden. Vanaf dag 3 kan de huid wat droog aanvoelen en kan de huid licht gaan schilferen, dit kan duren tot 1 week na de behandeling. Wij raden aan om de huid goed te beschermen tegen de zon na de behandeling.

HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN ER NODIG?

Deze snelle behandeling met minimale downtime is perfect voor mensen die geen tijd hebben voor herstel met blauwe plekken en zwellingen. Veel mensen zien gelijk al enige verbetering, maar de uiteindelijke resultaten zijn zichtbaar na 3-4 maanden. Wij raden aan om 3-5 behandelingen te ondergaan met 4 weken tussentijd. De behandeling stimuleert de natuurlijke collageenproductie dus een jaarlijkse onderhoudsbehandeling wordt aangeraden om de resultaten vast te houde

Maak direct een afspraak