cover-behandeling
behandeling

Fotona Liplase

WAT IS LIPLASE™?

LipLase™ versterkt de lippen door ze een vollere uitstraling te geven. Dit wordt gedaan door een laserbehandeling die de collageenaanmaak stimuleert. Dit is een non-operatieve behandeling die wordt gedaan zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van de lippen. Er zijn geen injecties nodig en er wordt niets in de huid gebracht. Je kunt direct weer je dagelijkse bezigheden oppakken. LipLase™ verjongt en maakt de lippen voller.

HOE WERKT LIPLASE™?

Na je 30e levensjaar verlies je 1% van je collageenproductie per jaar. Om dit tegen te gaan wordt er bij de LipLase een laser gebruikt om de diepere huidlagen te verhitten zodat de collageenproductie wordt gestimuleerd. We behandelen niet alleen de lippen en de huid eromheen maar we behandelen ook de binnenkant van de lippen om de collageenproductie van beide kanten te stimuleren. Het behandelen van alle delen van de lippen creëert vollere, zachtere en strakkere lippen wat zorgt voor een jeugdigere uitstraling.

De LIPLASE™ BEHANDELING

De LipLase behandeling is een snelle behandeling (ongeveer 20 minuten) en voelt comfortabel aan. Veel klanten zeggen dat het voelt alsof er heet water op de lippen druppelt. De hitte in de huid kan tot 30 minuten na de behandeling aanhouden. Er is geen downtime of kans op blauwe plekken.

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN DE LIPLASE™ BEHANDELING?

Na de behandeling raden wij je aan om je lippen te blijven hydrateren. De huid van en rond de lippen kan licht gaan schilferen.

HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN ER NODIG?

Deze snelle behandeling met minimale downtime is perfect voor mensen die geen tijd hebben voor herstel met blauwe plekken en zwellingen. Veel mensen zien gelijk al enige verbetering, maar de uiteindelijke resultaten zijn zichtbaar na 3-4 maanden. Wij raden aan om 3-5 behandelingen te ondergaan met 4 weken tussentijd. De behandeling stimuleert de natuurlijke collageenproductie dus een jaarlijkse onderhoudsbehandeling wordt aangeraden om de resultaten vast te houden.

Maak direct een afspraak